Hotel KilometrulZero

Situat in cea mai linistită zonă a Municipiului Dragasani, vis-a-vis de Casa Memorială Gib Mihăescu, Hotelul Kilometrulzero dispune de 15 camere cu o arhitectură si finisaje deosebite, înscriindu-se în conceptul “Boutique Hotel”. Boutique Hotel este un termen apărut in America de Nord si Regatele Unite, ce exprima luxul si intimitatea mediului hotelier. Acest tip de hotel, se diferentiază de hotelurile mai mari sau moteluri, prin calitatea serviciilor si facilitătilor oferite dar si prin rafinamentul si eleganta arhitecturala, avand in structura sa nu mai mult de 50 de camere. In incinta Hotelului Kilometrulzero puteti beneficia  de cazare in camere spatioase,  elegant mobilate, apartamente bussiness, camere cu pat dublu sau single, restaurant  unde puteti servi micul dejun, dejunul si cina cu mancaruri din bucataria traditională românească si servicii de calitate ireprosabilă.Camere:

 • 3 camere kingsize bed, cu suprafata de 30 mp, regim mare de inaltime, generos vitrate si cu acces la balcoane, dotare interioara si design de exceptie, hol mare, baie cu cada sau dus, acestea putand fi inchiriate si pentru evenimente deosebite: noaptea nuntii, aniversare in doi, VIP.
 • 2 apartamente ce cuprind cate un living mare cu spatiu de lucru, sofa si dressing, dormitor cu pat matrimonial, balcon si baie.
 • 5 camere cu pat matrimonial, televizor, birou si baie.
 • 2 camere cu pat, televizor, birou, baie.
 • 3 camere cu doua paturi, televizor, birou si baie.


 • Servicii:
  Room service, spalatorie, parcare gratuita in zona hotelului, plata cu card VISA etc.
  Toate camerele dispun de baie proprie, incalzire centrala, aer conditionat, telefon intern, internet de mare viteza prin cablu si wireless, televiziune prin cablu, minibar.
  Putem asigura la cerere  organizarea  de conferinte, teambuilding, drumetii, pescuit sportiv, vanatoare, vizite cu degustare la cramele din zona viniviticola Dragasani.


  Restaurant:
  Restaurant cu 48 de locuri, la parterul hotelului, unde se serveste micul dejun in regim “bufet suedez”, dejunul si cina cu mancaruri din bucataria romaneasca.


  Asezare :  Adresa: Strada Regele Carol, nr 16, Municipiul Dragasani, judetul Valcea, Cod postal 245700


  Tip de camere Pret
  Kingsize bed room 360 RON
  Apartament 340 RON
  Dubla/twin 320 RON
  Single 220 RON

  Rezerva

  Mobil: 0745.520.240 si tel/fax: 0250814093
  E-mail: office@kmz.ro
   

  Te tinem la curent cu noutatile

  facebook