Centrul de Evenimente

Gandit sa poata organiza evenimente cu pana la 700 de invitați, Centrul de Evenimente Kilometrulzero cu cele 3 saloane de care dispune, poate gazdui atat evenimente de familie(nunti, botezuri, aniversari), cat si evenimente corporate(congrese, teambuilding-uri, conferinte, concerte, concursuri, degustari).

Saloane:

Salon Regal: un loc special creat pentru evenimente cu până la 600 de persoane, ce ofera un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde detaliile fac diferenta. Un loc prietenos, desenat si decorat de profesionisti cu o acustică impecabilă si o asezare optima a invitatilor langa ringul de dans,orchestra si prezidiu.

Salon Petit: poate fi setat sa gazduiasca intruniri business, conferinte, team building-uri, promovari de produs, precum si evenimente private cu pana la 80 de invitati. Dispune de facilități de sunet, proiectie, flip chart, internet wireless.

Salon Bla-Bla: potrivit evenimentelor cu pana la 35 de personae, putând fi setat la cerere.

Servicii:
Complexul ofera pachet complet de servicii pentru orice fel de eveniment. Apelati la consultantii nostrii, impreuna cu care va veti putea configura evenimentul in cele mai mici amanunte.

Localizare

Rezerva

Mobil: 0737.500.466 si tel/fax: 0250814093
E-mail: office@kmz.ro

Te tinem la curent cu noutatile

facebook