Cabana

Cabana “La Vanatorul Iscusit” s-a născut “din cauza” placerii de a sta in natură. Desele partide de vanatoare prin gârnicetul din Dealu Rogojinii si mai ales istorisirile de după, au facut să căutăm un loc potrivit. La marginea satului Bantesti din comuna Mădulari am readus la viată o gospodarie părasită, transformând-o în locul cel mai nimerit pentru retragerea din teren. Zona linistită la marginea satului si supt poala padurii, loc departe si totusi atat de aproape de aglomerarea urbană. Fauna cinegetică a fondului cuprinde: iepure, fazan, potarniche, căprior, mistret, vulpe, adica intreaga paleta de vanat din dealurile submontane ale Romaniei.
Locul este foarte potrivit pentru petrecerea unui weekend cu familia, intr-o zona linistita, langa padure, la numai doua ore si jumatate de Bucuresti.


Camere:

  • 1 camera cu pat matrimonial.
  • 1 camera cu doua paturi.
  • 1 camera cu patru paturi.

Servicii: Cabana dispune de electricitate, apa curentă, dus, wc, încalzire (sobe de teracota cu lemne), televiziune prin satelit , bucatarie (camară,frigider,aragaz, soba cu plita si cuptor), loc barbeque, peluza parcare gratuita in curtea cabanei.
Putem asigura la cerere : preparate culinare oltenesti,produse traditionale din gospodaria tăranului mădulărean sau de la ciobanii din zonă, organizarea  de  drumetii, pescuit sportiv, vânătoare, vizite cu degustare la cramele din zona viniviticola Dragasani. Zona este ”acoperită” de toate retelele de telefonie mobilă.


Perioada Pret
Persoana/zi 150 RON
Cabana/zi 1000 RON

Extraserviciile se negociaza.

Asezare

Rezerva

Mobil: 0745.520.240 si tel/fax: 0250814093
E-mail: office@kmz.ro

Te tinem la curent cu noutatile

facebook